• Walnoten gepeld Chandlers

Walnoten gepeld Chandlers

Mooie Amerikaanse gepelde walnoten. Met de zo typische walnoot smaak, veel toegepast in notenmixen en uiteraard in bakkerijen, kraken is niet meer nodig, je kunt ze direct verorberen. Gebruik ze eens in de pesto of in de salade,.
Artikelnummer:
500201Z
Levertijd:
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag bij u geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

zak 250 gram €4,35
strooibus 250 gram €5,00
zak 1 kilo €14,70


€4,35
Incl. btw

Walnoten gepeld Chandlers

Van Walnoten zegt men:

  • Dat ze goed voor hart en bloedvaten zijn.
  • Dat goed in een cholesterolverlagend dieet passen.
  • Dat ze de meeste anti-oxidanten van alle noten bevatten.
  • Dat ze goed bij stress helpen.
  • Dat ze bloeddrukverlagend werken.

Ingrediënten Walnoten gepeld Chandlers:

  • walnoten 100% zonder toevoegingen

VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM WALNOTEN GEPELD CHANDLERS:

Energy 2860 KJ/ 693 kcal
Eiwit 15.2 g
Vet 65.2 g
Verzadigde vetzuren  6.1 g
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren  8.9 g
Meervoudig onverzadigde vetzuren 47.2 g
Transvet zuren  - g
Koolhydraten 8 g
Totaal suiker 2.6 g
Voedingsvezel 6.7 g
Cholesterol  - mg
Zout  5.0 mg
Calcium 98 mg
Ijzer 2.9 mg
Vitamine B1  - mg
Vitamine B2 - mg
Vitamine C  - mg
As - g

Procesbeschrijving: 

Herkomst: Amerika

Mooie Amerikaanse gepelde walnoten. Met de zo typische walnoot smaak, veel toegepast in notenmixen en uiteraard in bakkerijen, kraken is niet meer nodig, je kunt ze direct verorberen. Gebruik ze eens in de pesto of in de salade. Wees slim en ga voor het kilo prijsvoordeel. We hebben meerdere soorten op voorraad in de webshop van De Notenbaron.

Voor kwaliteit en verse producten ben je aan het goede adres bij De Notenbaron.
Bevat: Walnoten
Bevat: Pinda (Kruisbesmetting mogelijk)
Bevat: Noten (kruisbesmetting mogelijk)
Bevat: Noten (kruisbesmetting mogelijk)
Bevat: Sesam
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »