Macadamianoten

Macadamia noten kopen

In ons veelzijdige notenassortiment verkopen wij ook de macadamianoten. Dit is een luxe noot die oorspronkelijk uit Australië komt. De kokosachtige smaak wordt wereldwijd erg gewaardeerd. Uiteraard kan deze noot in ons assortiment niet ontbreken. Daarom bieden we je bij DeNotenbaron.nl meerdere soorten macadamianoten aan die je kunt kopen. Op deze pagina geven we je meer informatie over de macadamianoten die je bij ons kunt kopen.

Wij selecteren onze noten zorgvuldig

De macadamianoten die je bij DeNotenbaron.nl.kunt kopen zijn vers en zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij willen namelijk dat je alleen lekkere en verse noten koopt. Daarom kiezen wij ervoor om alleen kwaliteit te verkopen. Hierdoor kun je bij de borrel genieten van de lekkerste macadamia noten.

Macadamianoten zijn gezond

Macadamianoten zijn niet alleen lekker bij de borrel, ze zijn ook nog eens erg gezond. De noten zitten vol met Vitamine B1. Wanneer je 100 gram macadamianoten nuttigt zit ja al aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine B1. Daarnaast bevatten macadamianoten die je bij DeNotenbaron.nl kunt kopen veel onverzadigde vetten, meer dan alle andere noten. Dit is dan ook één van de redenen waarom macadamianoten veelvuldig aan salades en dergelijke worden toegevoegd.

Het ontstaan van de macadamianoot

De macadamianoot is nog niet zo oud en wordt ook nog niet heel lang gegeten. De macadamianoot wordt dan ook pas gegeten sinds de 19e eeuw. Dankzij ontdekker John Macdam. Tijdens het jaar 1857 heeft hij de macadamiaboom ontdekt. De noot wordt gekraakt vanuit een vrij harde schil. Hierdoor is de Macadamia noot ook een vrij luxe noot, er wordt immers veel aandacht besteedt aan het produceren van de macadamianoot.

Profiteer van veel bestelgemak

Wanneer je macadamianoten bij DeNotenbaron.nl gaat kopen profiteer je van veel voordelen. Bestellingen die je voor 15:00 uur bestelt, heb je de volgende dag al in huis. Daarnaast reken wij lage prijzen voor de verzending, bestellingen boven €35,00 verzenden we zelfs gratis naar je toe. Zo garanderen we je dat je bij DeNotenbaron.nl nooit teveel betaalt voor jouw bestelde noten.

Hoe kun je noten lang bewaren?

Wij willen dat jij ook kunt genieten van de lekkerste noten. Kwaliteit staat bij ons voorop. Uiteraard zijn de noten het lekkerst als je ze zo snel mogelijk opeet. Wil je ze toch iets langer bewaren? Dat kan! Wanneer je ze minstens 3 maanden wilt bewaren raden wij je aan om de macadamianoten luchtdicht te bewaren in de koel- of voorraadkast. Daarnaast is het belangrijk dat je de noten niet in de buurt van sterke geuren bewaard. Zo blijft de heerlijke smaak van de macadamianoten behouden. Wil je de noten nog langer bewaren? Dan raden wij je aan om de macadamianoten sowieso in de koelkast te bewaren. Daarnaast moet je uiteraard de houdbaarheidsdatum goed in de gaten houden.

Heb je vragen over macadamianoten die je wilt kopen?

Ook wanneer je vragen hebt over de macadamianoten die je gaat kopen kun je terecht bij onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag om de juiste noten te vinden. Ook als je vragen hebt over een bestelling kun je via de contactpagina contact met onze klantenservice opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »