Amandelen

Amandelen kopen? 

Ben jij op zoek naar lekkere amandelen? Maar kun je ze niet vinden? Dan ben je bij DeNotenbaron.nl aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we verschillende noten van hoge kwaliteit. Daarbij kun je bij ons tegen voordelige prijzen amandelen kopen. Wil je de amandelen kopen? Voeg ze dan toe aan je winkelwagentje. Wil je liever eerst nog wat informatie over de amandelen? Op deze pagina voorzien we je van alle interessante informatie!

De oorsprong van amandelen

Amandelen komen vanaf de amandelboom. Deze boom is vroeger ontdekt in het Midden-Oosten. De amandelen werden verhandeld in het gebied rondom de Middelandse Zee. Hierdoor werden de eerste amandelen verkrijgbaar in heel Europa. Tegenwoordig wordt een groot gedeelte van de amandelen geproduceerd in Spanje en omstreken.

Gezonde noten – Amandelen kopen

De amandelen die je bij DeNotenbaron.nl bestelt zijn goed voor de gezondheid. De vitaminen B en E zijn rijk aanwezig in de amandelen, belangrijk voor de energie die je lichaam nodig heeft! Daarnaast bevatten amandelen ook veel mineralen. Magnesium en calcium zijn dan ook een paar belangrijke mineralen die de noot bevat. Daarbij zitten er ook veel eiwitten in de amandelen. Dit is ongeveer 19 procent. Hierdoor helpen amandelen je snel aan je dagelijkse behoefte van eiwitten. Al met al zijn amandelen erg gezond en zeker aan te raden. Uiteraard wel in proporties, te veel is ook bij amandelen niet aan te raden!

De amandelen hebben we voor je getest!

Naast het feit dat amandelen gezond zijn, is het product ook nog eens erg lekker. De amandelen die je koopt bij DeNotenbaron.nl zijn uiteraard door ons zelf in eerste instantie getest. We willen namelijk dat de amandelen die je bij ons koopt van een goede kwaliteit zijn. Daarbij moet je ze ook lekker vinden, dit hebben we uitvoerig voor je geproefd. We hopen dan ook dat je de amandelen net zo lekker als ons zal vinden!

Voeg amandelen toe aan een salade

Amandelen zijn erg lekker om los te eten. Daarnaast zijn er honderden recepten waar je amandelen aan kunt toevoegen. Zo worden amandelen vaak toegevoegd aan koek. Denk bijvoorbeeld aan speculaaskoeken, gevulde boterkoek en diverse cakes. Daarnaast worden amandelen toegevoegd aan diverse salades. Op DeNotenbaron.nl vind je binnenkort ook allerlei recepten voor amandelen en andere noten. Houd onze website dus goed in de gaten.

Stil je trek met amandelen

Naast voor bij de borrel en in salades zijn amandelen ook heel goed om de trek even te stillen. Zo is vaak een handje amandelen al genoeg om weer even paar uur door te kunnen gaan. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de amandelen die ze kopen ook mee te nemen naar hun werk. Het bekende 4 uur moment wordt door de amandelen van DeNotenbaron.nl hierdoor een stuk aangenamer.

Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Heb je vragen over de amandelen die je wilt bestellen bij DeNotenbaron.nl? Dan kun je onze klantenservice hiervoor bereiken. Op werkdagen tussen 9:00 uur – 16:00 uur zijn we bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je via de webshop eenvoudig in contact met ons komen!

Wil jij amandelen bestellen bij DeNotenbaron.nl? Dan kun je dit doen tegen voordelige prijzen. Uiteraard kun je ervoor kiezen om meerdere doosjes te bestellen.

Onbewerkte amandelen kopen

Alle amandelen die je bij ons kunt kopen zijn onbewerkt. Dit houdt in dat er geen zouten of iets dergelijks aan toe zijn gevoegd. Hierdoor weet je zeker dat je een product koopt welke gezond en goed voor je lichaam is.

De voordelen van De Notenbaron

Wil je amandelen kopen bij de Notenbaron? Dan profiteer je van veel voordelen. Wanneer je noten bestelt bij DeNotenbaron.nl werkdagen voor 15.00 uur, heb je deze de volgende werkdag al in huis. Daarnaast rekenen wij zeer lage verzendkosten. Heeft je totale bestelbedrag een waarde van €35,- of hoger? Dan bezorgen we jouw bestelling zelfs helemaal gratis. Kies daarom je gewenste hoeveelheid amandelen welke je wilt aanschaffen en bestel ze vandaag nog in onze webshop!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »